teljes kiőrlésű - diabetikus - IR-barát

Hozzávaló (4 adaghoz):

  • 25 dkg teljes kiőrlésű penne tészta
  • 10 dkg újhagyma
  • 10 dkg füstölt sonka
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 4 dkg light margarin
  • 5 ek. étolaj
  • 3 dkg dió
  • 4 dkg sajt

Elkészítés:

A tésztát sós vízben megfőzzük, leszűrjük. A zöldhagymát, a fokhagymát apróra szeljük, majd az olajon és margarinon megpirítjuk. A kis kockákra vágott sonkát belekeverjük, majd az egészet a tésztához adjuk. Tálaláskor megszórjuk reszelt sajttal és durvára vágott dióval.

 

Tápanyagtartalom:

  • Energia: 550,6 kcal
  • Szénhidrát: 26,6 g
  • Fehérje: 30,1 g
  • Zsír: 33,5 g

Kapcsolódó oldalak