Orvos válaszol

Orvos válaszol

Kérjük töltse ki az űrlapot, és kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Laboreredmények értékelése

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg. Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre!


Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat!További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónkat

Kérdés: Goldmann Judit

Édesanyám 82 éves cukorbeteg, és néhány hete az egyik lábujján egy kis seb keletkezett, a seb beszáradt, de a duzzadt vörös lábujj nem változik. Csak akkor fáj ha hozzáér valami.Kihez fordulhatunk , minél hamarabb szeretném ha szakember megvizsgálná!
Köszönettel :
Goldmann Judit

Válasz:

Tisztelt Godmann Judit!
Köszönjük megkeresését!
Dr. Arnold Dénes Sebész Főorvos Úr ,minden héten kedden délután rendel/előzetes bejelentkezés szükséges./Nehezen gyógyuló sebek kezelése.
Vizit keretében megtanítjuk a pácienst ,hozzátartozót az otthoni seb kezelésre,kötözésre.
A sebnek megfelelő intelligens kötszerek felírása ,beszerzése.
Egyénre szabott sebtől függő kezelés.
Intézményünkben vizit keretében lehetőség van -érsebészeti vizsgálatra
-diabetológiai vizsgálatra
.dietetikus
-laborvizsgálatra
Várjuk rendelésünkön.
Üdvözlettel: Hegedűs Mónika

asszisztens

Facebook csoportjaink
Prima Medica
Prima Medica Egészségcsoport